Reteta zilei: Tocanita de pipote si inimi de pui

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de tocanita de pipote si inimi de pui din: pipote si inimi de pui, ceapa, bulion, sare, piper si vegeta.

Tocanita de pipote si inimi de pui

Ingrediente:

  • 1 kg pipote si inimi de pui
  • 4 cepe
  • bulion
  • sare
  • piper
  • vegeta

 

 

Mod de preparare:

Se spala si se pun la fiert intr-o cratita potrivita pipotele si inimile de pui.

Prima apa se arunca pentru a elimina toxinele ce ies la suprafata in urma fierberii.

Se pun apoi din nou la fiert.

Tocanita_de_pipote_si_inimi_de_pui

Cand incep sa fiarba se adauga o lingura de vegeta, sare si piper.

Se curata si se toaca marunt 4 cepe si se adauga in cratita.

Se lasa la fiert mai bine de jumatate de ora, timp in care se amesteca.

Tocanita_de_pipote_si_inimi_de_pui_02

Se adauga aoi 3-4 linguri de bulion si se mai lasa la fiert aproximativ jumatate de ora sa scada.

In ultimele 10-15 minute se amesteca frecvent pentru a evita lipirea de cratita.

Tocanita_de_pipote_si_inimi_de_pui_08

Se serveste calda fie cu diferite garniture, fie cu diferite salate.

Tocanita_de_pipote_si_inimi_de_pui_10

Tocanita de pipote si inimi de pui

Tocanita_de_pipote_si_inimi_de_pui_11

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-tocanita-pipote-inimi-pui html

4 comentarii

  1. Foarte buna tocanita!

  2. O sa fac si eu tocanita asta

  3. Aoleo, vai de capul tau, asta care ai postat reteta! In primul rand maruntaiele puse la fiert se spumeaza eventual… spuma nu e compusa din “toxine” ci din proteine coagulate.
    In al doilea rand, daca tot elimini “toxinele” la ce dracu mai pui vegeta?! De ce nu pui si niste stricnina, ca tot otrava e si aia.
    daca habar nu aveti nu mai postati tampenii de retete, ca le citesc tot felul de idioate si isi otravesc copii cu vegeta si delikat si alte porcarii de genul asta!

  4. Din spatele tastaturii vad ca se comenteaza cu “eu ro” si este un fel de “chef”, mester … chef sau ceva de genul asta, tot felul de pipitze sau pipitoi cu valente de bucatari mari.

    In primul rand, sa ne punem de acord, hai sa folosim un limbaj mai adecvat ca nu esti la ma-ta-n carciuma aici. In al 2-lea rand, sa mananci tu proteinele coagulate cu tot neamul tau, si-n al 3-lea rand, cand mai treci pe aici, daca mai treci…ciocul mic si joc de glezne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.