Reteta zilei: Supa de rasol afumat cu legume

Printeaza

Supa de rasol afumat cu legume din: rasol afumat, carne de rasol afumat, ulei de masline, usturoi, ceapa, morcovi, cartof, fasole, boabe de porumb, cimbru, frunze de dafin, sare, piper.

Supa_de_rasol_afumat_cu_legume_05

Supa de rasol afumat cu legume

 

Ingrediente:

  • 1 rasol afumat (cu resturi de carne)
  • carne de rasol afumat, cuburi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1 ceapa, cuburi
  • 2 morcovi, cuburi
  • 1 cartof, cuburi
  • 1 ceasca fasole fiarta
  • 3/4 cana boabe de porumb
  • 3/4 lingurita de cimbru
  • 2 frunze de dafin
  • Sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust

Mod de preparare:

Puneti osul intr-o oala mare si se adauga apa suficienta pentru a acoperi jumatate, aproximativ 6-7 cani. Se aduce la fierbere, se reduce focul si se fierbe aproximativ 30 de minute. Scoateti osul din oala.

Supa_de_rasol_afumat_cu_legume_02

Incalziti uleiul de masline intr-o oala mare la foc mediu. Adaugati usturoi, ceapa, morcovi si cartofi. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 2-3 minute. Se adauga carnea, fasolea, porumbul, cimbru si frunze de dafin.

Supa_de_rasol_afumat_cu_legume_04

Condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se aduce la fierbere, se reduce focul si se fierbe aproximativ 10-12 de minute. Serviti imediat.

Supa_de_rasol_afumat_cu_legume_04

Supa de rasol afumat cu legume

Supa_de_rasol_afumat_cu_legume_05

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesanta supa asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.