Reteta zilei: Legume la cuptor cu aroma de curry
PrinteazaLegume la cuptor cu aroma de curry din: conopida, naut, ceapa rosie, pudra de curry, ulei de masline, lamaie, iaurt, lipii, patrunjel.
Ingrediente:
- 1 conopidă, rupta în buchețele
- 1 cutie naut
- 1/2 ceapa rosie, tăiata felii subțiri
- 2 lingurite de pudra de curry
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lamaie
- 1 iaurt
- lipii
- pătrunjel
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C.
Clatiti si scurgeti nautul si asezati in tava de copt. Adaugati conopida si ceapa rosie. Se presara pudra de curry și un praf de sare. Se stropesc legumele cu ulei. Amestecati foarte bine.
Se presara cu coaja de lamaie si se adauga felii de lamaie.
Dati la cuptor timp de aproximativ 40 de minute.
Incalziti lipiile si taiati triunghiuri, apoi serviti cu legume, garnisite cu patrunjel si iaurt.
Legume la cuptor cu aroma de curry
Pofta buna!