Reteta zilei: Frittata cu ardei copt si spanac
PrinteazaFrittata cu ardei copt si spanac din: ulei, usturoi, spanac, ardei copt, feta, sare, piper, piper cayenne, oua, lapte.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei
- 2 catei de usturoi
- 3-4 cani spanac
- 1 borcan ardei copt
- 60 gr feta
- sare si piper, dupa gust
- 1 vârf de cuțit de piper cayenne
- 6 oua
- ¼ cană lapte
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170C. Tocati usturoiul si adăugați intr-o tigaie împreună cu ulei. Gatiti la foc mediu timp de 1-2 minute.
Umpleți tigaia cu spanac proaspat și sotati 1-2 minute.
Scoateți ardeii din borcan și feliati. Adaugati ardeii felii in tigaie si sotati timp de 1-2 minute. Asezonati legumele cu sare, piper și un praf de piper cayenne.
Opriti focul si presarati feta.
Amestecati împreună ouăle și laptele, adăugând un vârf de cuțit de sare și piper. Se toarnă ouăle peste legumele din tigaie, apoi se transferă tigaia la cuptorul preîncălzit complet.
Coaceti frittata 20-25 de minute.
Feliati și serviti.
Frittata cu ardei copt si spanac
Pofta buna!
Imi ploua in gura, vreau si eu din omleta asta 🙂