Reteta zilei: Fettuccine cu usturoi si parmezan

Printeaza

Fettuccine cu usturoi si parmezan din: ulei de masline, usturoi, supa de pui, lapte, unt, fettuccine, sare, piper, parmezan, patrunjel.

Fettuccine_cu_usturoi_si_parmezan_04

Fettuccine cu usturoi si parmezan

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 catei de usturoi, tocat
  • 2 cani de supa de pui
  • 1 cana de lapte
  • 2 linguri de unt
  • 250gr fettuccine
  • sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
  • 1/4 ceasca parmezan proaspat ras
  • 2 linguri de frunze tocate de patrunjel proaspat

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mare mediu. Adaugati usturoiul si gatiti, amestecand frecvent, aproximativ 1-2 minute.

Fettuccine_cu_usturoi_si_parmezan

Se adauga supa de pui, lapte, unt și fettuccine, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.

Fettuccine_cu_usturoi_si_parmezan_02

Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, amestecand ocazional, până când pastele sunt fierte, aproximativ 18-20 de minute. Se adauga parmezan. Serviti imediat, garnisite cu pătrunjel.

Fettuccine_cu_usturoi_si_parmezan_05

Fettuccine cu usturoi si parmezan

Fettuccine_cu_usturoi_si_parmezan_06

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bune pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.