Reteta salata berlineza

Printeaza

Reteta salata berlineza din: carne de vita, cartofi, ceapa, castraveti, ardei, maioneza, mustarm ketchup, boia, sare, piper, oua.

Ingrediente:Reteta salata berlineza

  • 500 g carne de vită fiartă
  • cartofi fierţi
  • 2 cepe tăiate mărunt
  • 2 castraveţi muraţi, tăiaţi cubuleţe
  • 1 ardei gras, tăiat cuburi

Pentrru sos:

  • maioneză
  • ketchup
  • muştar
  • boia
  • sare
  • piper

Pentru ornat:

  • ouă fierte
  • frunze de salată verde
  • frunze de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea fiartă se amestecă bine cu cartofii fierţi tăiaţi cuburi, cu ceapa tăiată mărunt, castraveţii şi ardeii, de asemenea tăiaţi cuburi.

Se toarnă deasupra sosul format din: maioneza amestecată cu ketchup, boia, sare şi piper. Se decorează cu ouă fierte, frunze de pătrunjel şi salata verde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Am facut si eu salata berlineza, dar sub alta forma

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.