Reteta salata berlineza
PrinteazaReteta salata berlineza din: carne de vita, cartofi, ceapa, castraveti, ardei, maioneza, mustarm ketchup, boia, sare, piper, oua.
- 500 g carne de vită fiartă
- cartofi fierţi
- 2 cepe tăiate mărunt
- 2 castraveţi muraţi, tăiaţi cubuleţe
- 1 ardei gras, tăiat cuburi
Pentrru sos:
- maioneză
- ketchup
- muştar
- boia
- sare
- piper
Pentru ornat:
- ouă fierte
- frunze de salată verde
- frunze de pătrunjel
Mod de preparare:
Carnea fiartă se amestecă bine cu cartofii fierţi tăiaţi cuburi, cu ceapa tăiată mărunt, castraveţii şi ardeii, de asemenea tăiaţi cuburi.
Se toarnă deasupra sosul format din: maioneza amestecată cu ketchup, boia, sare şi piper. Se decorează cu ouă fierte, frunze de pătrunjel şi salata verde.
Pofta buna!
Am facut si eu salata berlineza, dar sub alta forma