Ragout de ciuperci

Printeaza

Ragout de ciuperci din: ciuperci, fasole, ceapa, usturoi, pasta de tomate, dafin, boia, sare, piper, zahar, patrunjel, ulei.

Ingrediente:Ragout de ciuperci

  • 300 g ciuperci
  • 200 g fasole boabe
  • 1 ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 200 ml pastă de tomate
  • 1-2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • zahăr
  • frunze de pătrunjel verde
  • ulei

 

Mod de preparare:

Fasolea uscată se pune la înmuiat în apă rece pentru o noapte, apoi se fierbe în apă cu sare.

Ceapa mărunţită se înăbuşe în ulei, după câteva minute se adaugă usturoiul mărunţit la fel, apoi fasolea strecurată şi pasta de tomate.

Se asezonează cu sare, piper, boia de ardei şi foi de dafin, se toarnă puţină apă şi se pune la fiert. Când a dat în clocot, se adaugă ciupercile feliate şi se fierbe până când ciupercile sunt gata.

La sfârşit se potriveşte gustul cu puţin zahăr şi se presară cu frunze de pătrunjel mărunţite. Se serveşte ca atare sau cu spaghete fierte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.