Punci de ceai cu vin rosu

Printeaza

Punci de ceai cu vin rosu din: portocala, zahar, ceai negru, vin rosu, cuisoare si lichior de coacaze.

Ingrediente:

  • 1 portocala
  • 4 linguri de zahar
  • 1/4 l ceai negru tare
  • 1/2 l vin rosu, nu foarte tare
  • putine cuisoare macinate
  • 1/4 l lichior de coacaze

 

Mod de preparare:

Pregatim ceaiul negru. Curatam portocale de coaja in forma de spirala, apoi ii stoarcem zeama.

Fierbem ceaiul, vinul rosu, sucul de fructe, zaharul si cuisoarele. Apoi adaugam lichiorul de coacaze si incalzim din nou, dar nu fierbem!

Turnam in patru pahare termoizolante, si adaugam in fiecare cate o coaja de portocala.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.