Pulpa de porc cu cartofi

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de Pulpa de porc cu cartofi din: pulpa de porc, cartofi, rosii, usturoi, cimbru, busuioc, sare, piper si ulei de floarea soarelui.

Ingrediente:

  • 600 g pulpa de porc
  • 800 g cartofi
  • 4-5 rosii
  • o capatana de usturoi
  • cimbru si busuioc proaspat
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei de floarea soarelui

 

Mod de preparare:

Pulpa de porc se feliază şi se căleşte în uleiul încălzit. Se adaugă usturoiul tocat mărunt şi se rumeneşte împreună cu carnea. Se condimentează cu sare şi piper. Separat, se curăţă şi se spală cartofii, se taie felii potrivite şi se aşază în tavă împreună cu carnea înăbuşită.

Se bagă la cuptor şi, după ce s-au frăgezit, se adaugă piureul de roşii, cimbrul şi busuiocul tocate mărunt. Se amestecă uşor şi se mai lasă aproximativ 30 de minute în cuptor. Se ornează cu frunze de busuioc.

Pulpa de porc cu cartofi

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Pulpa de porc cu cartofi imi place enorm

  2. Buna pulpa de porc cu cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.