Pui in vin cu legume

Printeaza

Pui in vin cu legume din: pui, ceapa, ardei, rosii, usturoi, vin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pui in vin cu legume

  • 1/2 pui
  • 3 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 2 roşii
  • 4 căţei usturoi
  • 150 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In două linguri de ulei încins se rumeneşte carnea porţionată.

Se întoarce pe ambele părţi şi, după ce carnea a devenit aurie, se scoate.

Se călesc ceapa şi ardeii, se presară cu sare, piper şi, după ce s-au înmuiat, se pun într-un vas de cuptor.

Se adaugă roşiile tăiate felii, usturoiul, carnea şi vinul.

Se lasă la cuptor 40 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

retete

Ficăței de pui în sos de vin și ciuperci

Ficăței de pui în sos de vin și ciuperci din: ficatei de pui, ciuperci, ceapa, usturoi, vin alb sec, smantana, ulei de masline, sare, piper, patrunjel.   Ingrediente: 400 g ficăței de pui, curățați și tăiați în bucăți mai mici 200 g ciuperci proaspete, tăiate felii subțiri 1 ceapă medie, tocată mărunt 2 căței de […]

retete

Pui cu vin si sos worcestershire

retete

Pui cu sos de miere si vin

Pui cu sos de miere si vin din: vin alb, sos de soia, pudra de usturoi, piept de pui, ulei, miere, faina, sare, piper. 4 portii Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.