Prajitura cu mure si coaja de portocala

Printeaza

Prajitura cu mure si coaja de portocala din: branza dulce, frisca, piscoturi, lapte, zahar pudra, coaja de portocala, gelatina si mure.

Ingrediente:Prajitura_cu_mure_si_coaja_de_portocala

  • 400 g branza dulce
  • 250 g frisca batuta
  • 100 g piscoturi
  • 200 ml lapte
  • 200 g zahar pudra
  • coaja rasa de la 1 portocala
  • 30 g gelatina
  • 150 g mure

 

Mod de preparare:

Pui gelatina la inmuiat in 100 ml apa rece, iar piscoturile le stropesti cu laptele. Mixezi branza de vaci cu zaharul pudra, coaja de la o portocala sau de la o lamaie, piscoturile maruntite, 200 g frisca batuta si gelatina calduta topita in prealabil, in bain-marie.

Torni compozitia intr-o tava normala de aragaz, tapetata cu folie alimentara si o dai la rece in frigider pentru cel putin 3-4 ore. Rastorni prajitura pe un platou, iei folia si tai prajitura in bucati. Amesteci frisca ramasa cu 50 g mure zdrobite.

Prajitura cu mure si coaja de portocala

Prajitura_cu_mure_si_coaja_de_portocala

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.