Prajitura cu ciocolata si dulceata

Printeaza

Prajitura cu ciocolata si dulceata din: nuca, zahar pudra, faina, unt, bicarbonat, ciocolata, oua si dulceata.

Ingrediente:Prajitura_cu_ciocolata_si_dulceata

  • 200 g nuca pisata
  • 200 g zahar pudra
  • 400 g faina
  • 300 g unt
  • un varf bicarbonat
  • o lingura cu ciocolata rasa
  • doua oua
  • dulceata

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu untul, apoi se adaugă celelalte ingrediente, se frământă totul bine, până devine un aluat omogen.

Se întinde o foaie pe fundul tăvii, dar se păstrează o parte din cocă pentru a face suluri subţiri care se aşază pe foaie formând pătrate.

In fiecare pătrat se introduce dulceaţă de orice fel şi se pune prăjitura la copt. Se orneaza cu ciocolata rasa.

Prajitura cu ciocolata si dulceata

Prajitura_cu_ciocolata_si_dulceata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.