Prajitura cu blat de biscuiti

Printeaza

Prajitura cu blat de biscuiti 

Ingrediente:Prajitura cu blat de biscuiti

  • 1/2 kg biscuiţi populari
  • 200 ml lapte rece
  • un plic cu cremă de prăjituri
  • 1 pliculeţ cu zahăr vani­lat
  • esenţă de rom (sau vanilie, în func­ţie de crema de tort)
  • puţină frişca
  • 2-3 fructe de sezon pentru decor

 

Mod de preparare:

Tapetezi o tavă mai înaltă cu celofan şi aşezi un prim strat de biscuiţi, având grijă să umpli şi colţurile tăvii cu biscuiţi pe care-i rupi.

Peste acest “blat” vei pune crema de prăjituri pe care o faci exact aşa cum scrie pe pachet. Dacă-ţi place mai aromată picură şi un strop de esenţă.

Pui al doilea strat de biscuiţi şi peste ei aşezi frişca. Tai felioare de prune, piersici (sau mere, ce vrei) şi le aşezi cu imaginaţie deasupra. Dai tava acoperită cu un prosop curat la rece, de pe o zi pe alta.

Prajitura cu blat de biscuiti

Prajitura cu blat de biscuiti

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • prajituri cu blat de biscuiti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.