Prajitura Buturuga

Printeaza

O reteta de prajitura buturuga din: biscuiti, unt, zahar pudra, cacao, esenta de vanilie, nuci, lapte si ciocolata.

Ingrediente:Prajitura Buturuga

  • 2 pachete cu biscuiţi rotunzi
  • 1 pachet cu unt
  • 200 g zahăr pudră
  • 2   linguri cu cacao
  • 1 lingură cu esenţă de vanilie
  • 1 lingură cu esenţă de rom
  • 50 g nuci/alune măcinate
  • 200 ml lapte
  • 150 g ciocolată

 

Mod de preparare:

Freacă spumă untul moa­le (la temperatura camerei) cu zahărul pudră. împarte crema obţinută în două cas­troane. Intr-unui, adaugă cacaua cernută fin şi nuca măcinată, esenţa de rom. In celălalt, în­corporează esenţa de vanilie.

Pentru a monta buturu­gile, trece rapid biscuiţii prin laptele rece, suprapune-i alternând umpluturile de ca­cao şi nucă cu cele de vanilie.

O dată montate buturugi­le, unge-le pe toată suprafa­ţa cu ce a rămas din crema de vanilie ori cea de cacao şi tăvăleşte-le cu atenţie prin ciocolata dată pe răzătoarea mică. Dă la rece câteva ore înainte de a le servi.

Prajitura Buturuga

Prajitura Buturuga

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • prajitura buturuga
  • tort buturuga reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.