Porc chinezesc

Printeaza

O reteta de porc chinezesc din: pulpa de porc, orez, mix de legume, ulei de susan, sos de soia, amidon, sare si piper.

Ingrediente:Porc chinezesc

  • 400 g pulpa de porc
  • 100 g orez
  • 300 g mix chinesc de legume (congelate)
  • 100 ml ulei de susan
  • 50 ml sos de soia
  • 2 lingurite amidon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi orezul la fiert în 300ml apă, cu un vârf de cuţit de sare. Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, scur­geţi-o de apă şi ştergeţi-o cu un şervet de bucătărie. Tăiaţi carnea julienne şi presăraţi-o cu sare şi piper. încingeţi într-un wok sau într-o tigaie 50ml ulei de susan şi când acesta este bine încins, puneţi carnea.

Rumeniţi-o le foc iute, amestecând-o din când în când. Adăugaţi sosul de soia şi la final 1 linguriţă de ami­don diluat în 50m apă rece. Mai lăsaţi 30 de secunde, scoateţi carnea într-un castron şi acoperiţi-o cu un capac. Căliţi iegumele în uleiul ră­mas, la foc iute, apoi după 5 minute puneţi peste ele ami­donul rămas desfăcut în 5o ml apă rece.

Potriviţi de sare şi piper. Serviţi în castonaşe calde carnea rumenită, orezul fiert şi legumele călite.

Porc chinezesc

Porc chinezesc

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • porc chinezesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.