Piept de raţă cu păstârnac şi morcov

Printeaza

Piept de raţă cu păstârnac şi morcov din: piept de rata, pastarnac, morcov, ulei, cascaval, marar, sare si piper.

Ingrediente:Piept_de_rata_pastarnac_si_morcov

  • 400 g piept de rata
  • 200 g pastarnac
  • 300 g morcov
  • 50 ml ulei
  • 100 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi pieptul de raţă în felii, presăraţi-le cu sare şi piper şi prăjiţi- ie în uleiul încins la foc iute. Când carnea este bine pătrunsă şi frumos rumenită, adăugaţi păstârnacil şi morcovul, curăţate spălate şi tăiate julienne.

Adăugaţi 50ml apă fiartă şi lăsati să fiarbă la foc mic, până când păstârnacul şi morcovul se înmoaie. Tocaţi mărunt mărarul şi amestecaţi-l cu caşcavalul dat pe răzătoarea mare. Presăraţi ames­tecul peste cele din tigaie, acoperiţi cu un capac şi opriţi focul. Serviţi preparatul fierbinte.

Piept de raţă păstârnac şi morcov

Piept_de_rata_pastarnac_si_morcov

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. N-am mai mancat pana acum rata, mai ales piept de rata cu patarnac si morcov, dar arata demential

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.