Peste la gratar

Printeaza

O reteta de peste la gratar din: file de peste tilapia, amestec de condimente, verdeata, vin, suc de lamaie si unt.

Ingrediente:Peste la gratar

  • 1 kg file de peste tilapia
  • 1 plic amestec de condimente pentru peste
  • 2 linguri verdeata asoratata tocata (marar, patrunjel, hasmatuchi)
  • 1 lingura vin
  • 1 lingrua suc de lamaie
  • 2 lingurite unt

 

Mod de preparare:

Se prepară marinata: se amestecă vinul cu verdeaţă, suc de lămâie şi mirodenii pentru peşte. Se spală şi se şterge peştele şi se aşază în marinată; se lasă la frigider cca 1 oră. Se scoate peştele din marinată.

Se încinge bine grătarul. Se ung cu unt 8 ţepuşe pentru frigărui şi se înfig fileurile de peşte, vălurit. Se lasă pe grătar cca 2 min. pe fiecare parte.

Peste la gratar

Peste la gratar

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tilapia la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.