Peste cu struguri

Printeaza

Peste cu struguri din: salau file, struguri, lamai, apa, sare, ulei.

Ingrediente:Peste_cu_struguri

  • 500 g salau file
  • 500 g struguri
  • 2 lamai
  • 1 ceasca apa
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli peştele şi îl sărezi. Aşezi peştele în tava unsă cu ulei. Speli strugurii şi pui boabele de jur-împrejurul peştelui. Torni apa în tavă, iar peştele îl stropeşti cu zeama de lămâie.

Introduci tava în cuptor, pentru 25 de minute. Această reţetă este foarte uşoară şi foarte fină.

Peste cu struguri

Peste_cu_struguri

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.