Pere umplute cu branza

Printeaza

Pere umplute cu branza din: limba de porc, pere, branza roquefort, chimen, branzica de casa cu smantana, vin alb, lamaie si ceapa verde.

Ingrediente:Pere_umplute_cu_branza

  • 1 limba de porc
  • 2 pere
  • 100 g branza Roquefort
  • 1/2 lingurita cu chimen
  • 100 g branzica de casa cu smantana
  • 20 ml vin alb dulce
  • 1 lamaie
  • 1 fir de ceapa verde

 

Mod de preparare:

Spală bine limba de porc şi las-o o oră în apă rece, tăiată în bucăţi mari. Fierbe-o până se pătrunde uşor cu furculiţa.

Curăţ-o bine, după care tai-o în felii subţiri. Separat, taie perele pe jumătate, pe lungime, şi scoate alveola cu sâm­buri. Cu o linguriţă, scoate-le uşor miezul.

Zdrobeşte brânza Roquefort şi amestec-o uşor cu brânzica de casă, chimenul şi vinul alb. La sfârşit, încorporează miezul, lămâie rasă şi puţină ceapă tăiată fin.

Umple jumătăţile de pară şi aşază-le la cuptor aproximativ 10-15 minute.

Pere umplute cu branza

Pere_umplute_cu_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.