Penne All’arrabbiata

Printeaza

Penne All’arrabbiata din: penne, sare, mazare, patrunjel, pasta de tomate, ketchup, usturoi, capere, ulei, zahar, ardei iute, masline, parmezan.

 

Ingrediente:Penne All'arrabbiata

  • 400 g penne
  • sare
  • 300 g mazăre (congelată)
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 30 g pastă de tomate
  • 1 lingură de ketchup
  • 1 căţel de usturoi
  • 1-2 linguriţe de capere
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • zahăr
  • 1 ardei iute roşu
  • 80 g măsline negre
  • 40 g parmezan

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Se adaugă în ultimele două minute de fierbere şi mazărea decongelată.

Se spală pătrunjelul, se usucă şi se toacă mărunt. Pentru sos se pasează pasta de tomate, ketchupul, usturoiul, caperele şi uleiul de măsline.

Se condimentează cu sare şi o priză de zahăr. Ardeiul iute se curăţă de seminţe, se toacă mărunt şi se amestecă în sosul pesto.

Spaghetele şi mazărea se scurgîn strecurătoare şi se amestecă cu sosul pesto, cu măslinele şi cu pătrunjelul tocat.

Se servesc ornate cu parmezan ras felii.

 

Penne All’arrabbiata

 

Supa de fasole cu penne

Supa de fasole cu penne

Supa de fasole cu penne din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosie, supa de legume, penne, fasole, spanac, sare, piper. Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline 1/2 ceapa, tocata 2 catei de usturoi, tocat 1 rosie, tocata 4 cesti supa de legume 3/4 ceasca penne 1 cutie fasole 4-5 cani spanac, maruntit sare si piper   […]

Penne cu branza si dovleac

Penne cu branza si dovleac

Penne cu branza si dovleac din: penne, unt, faina, supa de pui, miere, lapte, ienibahar, mustar, piper cayenne, nucsoara, boia de ardei, sare, piper, piure de dovleac, branza cheddar, patrunjel. Ingrediente: 1/2 pachet penne 2 linguri de unt 1 1/2 linguri faina 1/2 cana supa de pui 1 lingura de miere 1 cana lapte 1/4 […]

Penne cu carnati si rosii

Penne cu carnati si rosii

Penne cu carnati si rosii din: carnati, penne, rosii, ceapa, sare, parmezan, oregano, busuioc. Ingrediente:  3-4 carnati afumati, taiati felii 1 cutie rosii cubulete 1 ceapa, feliata ¼ linguriță de sare ¼ cana parmezan, ras ½ linguriță oregano uscat parmezan si busuioc, pentru servire   Mod de preparare: Într-o tigaie mare rumeniti carnatii, apoi scoateti […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.