Pasta de sunca

Printeaza

Pasta de sunca

Ingrediente:Pasta de sunca

  • 200 g şuncă
  • 200 g unt
  • 30 g coniac
  • 1 g piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se alege şuncă slabă şi se trece de două ori prin ma­şina de tocat (a doua oară se trece prin sila deasă).

Se ames­tecă bine cu untul, care mai înainte a fost lăsat la cald pentru a se înmuia şi apoi frecat spumă. Se potriveşte de sare, piper şi coniac.Se foloseşte la sandvişuri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.