Parfeu de ciocolată

Printeaza

Parfeu de ciocolată

Ingrediente:Parfeu de ciocolată

  • 3 ouă
  • 2 gălbenuşuri
  • 115 g zahăr
  • 1 plic vanilină
  • 150 g ciocolată menaj sau 2 linguri cacao
  • 400 g frişcă

 

Mod de preparare:

Ouăle se bat cu telul (la bain-marie) cu zahărul şi vanilia.

Cînd s-au înfierbîntat, se iau de pe foc şi se bat pînă s-au răcit apoi se amestecă c frişca bătută spumă.

Se pune într-o formă de parfeu şi se bagă la frigider 8 –10 ore.

Se răstoarnă pe un platou şi se garniseşte cu frişcă bătută şi zahăr file .

Se poate garnisi şi cu pişcoturi, limbă de pisică sau fursecuri.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • parfeu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.