Pâine prăjită cu salată de năsturel

Printeaza

Pâine prăjită cu salată de năsturel din: salata de nasturel, patrunjel, usturoi, busuioc, ulei de masline, sare, piper alb, pomelo.

Ingrediente:Retete_1

  • 100 g salata nasturel
  • 2 fire patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 4 bucati frunze busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper alb macinat
  • 200 g pomelo (doar pulpa)

 

Mod de preparare:

Speli bine salata de năsturel şi pătrunjelul şi laşi funzele într-o sită să se scurgă. Cureţi prazul de coajă şi îl tai rondele.

Pui într-un bol salata, pătrun­jelul, prazul şi le zdrobeşti puţin cu blenderul, apoi adaugi usturoiul pisat. Torni uleiul de măsline, amestecând bine şi condimentezi cu sare şi piper după gust.

Cureţi pomelo de coajă, îndepărtezi pieliţa subţire şi păstrezi pulpa pe care o adaugi la crema de năsturel. Amesteci totul bine, ungi feliile de pâine cu această cremă şi ornezi cu frunze de busuioc, apoi le asezi pe un platou.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.