Ouă umplute cu pastă de sardele

Printeaza

Ouă umplute cu pastă de sardele 

Ingrediente:Ouă umplute cu pastă de sardele

  • ouă
  • pastă de sardele
  • unt
  • sare
  • piper
  • măsline sau hering

 

Mod de preparare:

e fierb ouă tari, se taie de-a lungul în jumătăţi, se scoate gălbenuşul şi se umplu cu urmatoarea compozitie: Se amestecă pasta de sardele cu unt şi cu gălbenuşurile do ou date mai întîi prin sită.

Se potriveşte de sare şi piper, se freacă bine şi cu pasta obţinută se umplu jumătăţile de ou.Se pot decora deasupra cu jumătăţi de măslină sau cu o şuviţă de hering făcută rulou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.