Ouă la cuptor

Printeaza

Ouă la cuptor

Ingrediente:Ouă la cuptor

  • 5 ouă
  • 2 linguri smîntînă
  • pătrunjel verde
  • puţin unt

 

Mod de preparare:

Spălăm bine ouăle şi le fierbem răs­coapte. Le scoatem, le punem în apă rece şi le tăiem în două, în lung, cu un cuţit bun. Golim jumătăţile de ou cu băgare de seamă ca să nu se strice; apoi aşe­zăm cojile pe o tăviţă.

Tocăm ouăle mă­runt, cu sare şi piper. Le amestecăm în­tr-un castron cu puţin pătrunjel verde to­cat şi cu smîntînă. Umplem cojile de ou cu amestecul de mai sus, presărăm cu pătrunjel verde şi punem cîte o bucăţică de unt la mijlocul fiecărei jumătăţi de ou.

Dăm la cuptor şi lăsăm 10 minute să se încălzească. Le punem pe o farfurie acoperită cu un şerveţel. După dorinţă, putem adăuga la um­plutură o ceapă mică, tăiată fin şi pră­jită.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Poza aveti la reteta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.