Oua la cuptor cu spanac si rosii

Printeaza

Oua la cuptor cu spanac si rosii din: spanac, rosii, oua, ulei, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:

  • 500 g spanac
  • 8 rosii
  • 4 oua
  • 4 lingurite ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspat

 

Mod de preparare:

In patru vase individuale, termorezistente, speciale pentru cuptor, se pune spanacul spălat în prealabil cu jet de apă rece şi scurs bine.

Se stropeşte cu un pic de ulei, se presară cu sare şi deasupra lui se aşază câte două roşii tăiate rondele.

Se stropesc si ele cu ulei si se presară cu sare.

Peste roşiile si spanacul din vase se pune si câte un ou crud. La final, se presară cu sare si apoi se dau la cuptor 20 de minute.

Se aduc la masă cu piper pe deasupra, dar si cu frunze proaspete de busuioc.

 

Oua la cuptor cu spanac si rosii

Oua_la_cuptor_cu_spanac_si_rosii

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.