Omleta cu leurda si cascaval

Printeaza

Omleta cu leurda si cascaval din: oua, ardei capia rosii, cascaval, frunze de leurda, sare, piper si unt.

Ingrediente:Omleta_cu_leurda_si_cascaval

  • 3 oua
  • 2 ardei capia rosii
  • 200 g cascaval ras
  • 200 g frunze de leurda
  • sare
  • piper
  • 30 g unt

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeiul gras de cotoare şi seminţe şi se taie pipa cubuleţe. Se spală frunzele de leurdă şi se taie fâşii. Se rade caşcavalul pe răză-toarea mică.

Se sparg ouăle şi se bat cu furculiţa. Se topeşte untul într-o tigaie, se prăjesc fâşiile de ardei şi se adaugă leurda.

Se căleşte puţin şi se amestecă, apoi se toarnă ouăle bătute. Se sărează, se piperează, se coace pe o parte, se întoarce şi se adaugă caşcavalul.

Se mai coace puţin. Se serveşte caldă.

Omleta cu leurda si cascaval

Omleta_cu_leurda_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.