Nuci umplute

Printeaza

Nuci umplute din: unt, zahar, oua, amoniac, otet, cacao, faina, sare, margarina, nuca, esenta de rom.

Ingrediente:Nuci_umplute

Pentru aluat:

  • 2 pachete unt
  • 250 g zahăr pudră
  • 3 ouă
  • 2 linguriţe amoniac
  • otet
  • 1 praf sare
  • 2 linguri cacao
  • 1 kg făină

Pentru umplutură:

  • 250 g margarină
  • 250 g zahăr
  • 8 ouă
  • nucă
  • esenţă de rom

Pentru decor:

  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, freci untul cu zahărul, adaugi ouăle, amoniacul stins cu oţet, sarea, cacaua şi făina.

Frămânţi până nu ţi se mai lipeşte de mâini.

In forme speciale de nuci, pui câte o biluţă făcută din compoziţie. Dai formele în cuptorul în cins în prealabil până când devin aurii.

Separat, faci o cremă din margarină, zahăr şi ouă. Toate aceste ingrediente le pui într-un vas, la foc mic.

Adaugi nucă măcinată şi esenţă de rom, după gust.

Inainte de a umple nucile şi de a le prinde două câte două, aştepţi să se răcească bine crema.

După ce le pui pe platou, presari zahăr pudră.

Nuci umplute

Nuci_umplute

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Nuci umplute cu ciocolata

Nuci umplute cu ciocolata

Nuci umplute cu ciocolata din: oua, ulei, lapte, zahar, vanilie, amoniu, faina, ciocolata. Ingrediente: 2 ouă 13 linguri ulei 13 linguri lapte 100 g zahăr 1 lingură esenţă de vanilie 1 plic de amoniu pentru prăjituri 500 g făină un praf de sare cremă de ciocolată   Mod de preparare: Se bat ouăle cu zahărul […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.