Musaca de peste oceanic cu vinete

Printeaza

 Musaca de peste oceanic cu vinete

Ingrediente:Musaca de peste oceanic cu vinete

  • 800 g peşte oceanic
  • 3 vinete
  • 500 g roşii
  • 150g ulei
  • 1/2 pahar lapte
  • 1 lingură de făină
  • 80 g unt
  • 2 ouă
  • sare
  • usturoi
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Vinetele se curăţă, se taie în lung, li se dă sare şi după 1/2 oră se spală şi se storc.

Se dau prin făină, se prăjesc în ulei şi se tapetează cu ele o formă unsă cu unt. Separat se curăţă 500 g roşii, se storc, se sotează în ulei cu cimbru şi usturoiul tocat şi se strecoară.

Se face un sos alb, care se amestecă cu 2 ouă crude şi sare. Peştele se taie felii şi se fierbe cu puţină apă şi sare timp de 2 minute.

Se aşază în forma cu vinetele, peste el se toarnă sosul alb şi se dă la cuptor moderat circa 36 minute. Se răstoarnă pe un platou şi separat la sosieră se serveşte sosul de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.