Millefeuille cu mascarpone

Printeaza

Millefeuille cu mascarpone din: aluat, mascarpone, oua, zahar, zahar pudra, esenta de rom, rodie, nuca de cocos si fistic.

Ingrediente:

  • 400 g aluat foitaj
  • 250 g mascarpone
  • 3 oua
  • 125 g zahar
  • 75 g zahar pudra
  • 1 fiola cu esenta de rom
  • 1 rodie
  • fructe exotice (nuca de cocos, fistic)

 

Mod de preparare:

Intinde puţin aluatul de foitaj. Aşază-l într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt. Lasă aluatul în cuptor, la foc mic, zece minute, până ce se aureşte. Separat, mixează zahărul cu gălbenuşurile până ce se topeşte. încorporează mascarpone şi esenţa de rom. Adaugă un albuş bătut spumă. Lasă crema la rece minimum 30 de minute.

Taie foaia de aluat răcorită în dreptunghiuri potrivite. Aşază trei dreptunghiuri unul peste altul, iar peste ele, întinde cremă şi pune boabe de rodie, Repetă operaţia până ce termini atât crema, cât şi foile. Presară zahăr pudră şi decorează cu fructe exotice.

Millefeuille cu mascarpone

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.