Medalion de somon cu cimbru, busuioc si menta

Printeaza

Medalion de somon cu cimbru, busuioc si menta din: medalione de somon, busuioc, cimbru, menta, rosii cherry, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Medalion_de_somon_cu_cimbru_busuioc_si_menta

  • 600 g medalioane de somon
  • busuioc
  • cimbru
  • mentă
  • roșii cherry
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se unge somonul cu ulei. Se presară deasupra sare, piper şi toată verdeaţa tocată.

Se împachetează în folie de aluminiu împreună cu roșiile tăiate in două şi se coace pe grătar aproximativ 15 minute pe fiecare parte.

Se serveşte stropit cu lămâie.

Medalion de somon cu cimbru, busuioc si menta

Medalion_de_somon_cu_cimbru_busuioc_si_menta

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata foarte bine medalionul de somon!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.