Malai dulce cu cirese

Printeaza

Malai dulce cu cirese din: malai, lapte, apa, oua, zahar, cirese, sare si ulei.

Ingrediente:Malai_dulce_cu_cirese

  • 200 g malai sau pasat
  • 500 ml lapte
  • 500 ml apa
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 200 g cirese sau visine fara samburi
  • 1/2 lingura sare
  • 1 lingura ulei

 

Mod de preparare:

Fierbeţi apa cu laptele, zahărul, sarea şi când clocoteşte amestecul puneţi treptat mălaiul, amestecând încontinuu. Lăsaţi amestecul la fiert cel puţin 20 de minute, apoi lăsaţi-l puţin la răcit. Adăugaţi ouăle, pe rând, amestecaţi pentru omogenizare şi turnati amestecul într-o tavă unsă cu ulei.

Presăraţi deasupra fructele şi puneţi tava la cuptor, la foc potrivit. Lăsaţi prăjitura să se răcească înainte de tăiere.

Malai dulce cu cirese

Malai_dulce_cu_cirese

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.