Legume la cuptor cu vinegreta

Printeaza

Legume la cuptor cu vinegreta din: sfecla rosie, pastarnac, morcovi, usturoi, frunze de dafin, ulei de masline si otet balsamic.

Ingrediente:Legume_la_cuptor_cu_vinegreta

  • 400 g sfecla rosie, cruda, curata si taiata sferturi
  • 300 g pastarnac, curatat si taiat in jumatati, pe lung
  • 400 g morcovi, taiati sferturi
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 2 frunze de dafin
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic

 

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 6/200C. Pune toate legumele, usturoiul si frunzele de dafin intr-o tava de copt, stropeste cu ulei si otet, asezoneaza. Amesteca si coace 45 de minute pana se inmoaie.

Legume la cuptor cu vinegreta

Legume_la_cuptor_cu_vinegreta

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • legume la cuptor

3 comentarii

  1. as pune si niste ardei rosu 🙂

  2. zic ca-s bune legumele la cuptor cu vinegreta, adica sunt sigura ca-s bune 🙂

  3. vinegreta se face cu 3 linguri de ulei si 1 lingura de otet, altfel iese prea acra 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.