Idei si retete pentru un gratar savuros

Printeaza

 

Idei si retete pentru gratar:

 

Gratar_1

Reteta zilei: Legume la gratar pe bagheta prajita

Legume_la_gratar_pe_bagheta_prajita_3Legume la gratar pe bagheta prajita din: ananas, ardei gras, praz, ardei iute, porumb, ghimbir, menta, coriandru, suc de lamaie, sare, piper si bagheta prajita.   Ingrediente: 1 ananas, decojit si taiat felii 1 ardei gras rosu, fara seminte, taiat in jumatate 3 fire praz 1 ardei iute, taiat pe jumatate, fara seminte 1 ceasca…

Read more »

Pui fript în folie cu legume

Pui_fript_în_folie_cu_legumePui fript în folie cu legume din: pui, ceapa, ardei gras, cartofi, ulei, sos barbecue, pudra de usturoi, sare, piper. Ingrediente: 4 bucati de pui (pulpe fara spate, jumatati de piept) 1 ceapa medie 1 ardei gras rosu, mare 1 ardei gras portocali 4 cartofi medii 1 lingura ulei sos barbecue pudra de usturoi sare…

Read more »

Piept şi ciocănele cu sos jamaican

GratarPiept şi ciocănele cu sos jamaican din: piept de pui, ciocanele, sos jamaiocan, ceapa, zeama de lamaie, sare, piper, usturoi, bere blonda, ketchup, boabe de coriandru, zahar brun, usturoi, ardei iute, cimbru, ceapa verde, scortisoara, nucsoara. Ingrediente: 4 jumatati de piept de pui cu os, fara piele 4 ciocanele, fara piele 1/2 ceasca sos jamaican…

Read more »

Aripi in sos picant

Aripi_in_sos_picantAripi in sos picant din: aripi, ulei, sare, piper, otet de vin rosu, mustar de dijon, miere, pasta de ardei iute, ulei, unt si boia. Ingrediente: 30 g aripi de pui ulei sare piper proaspat macinat sos: 1 cana otet de vin rosu 3 linguri mustar de Dijon 3 linguri miere 2-3 lingurite pasta de…

Read more »

Satay de pui

Satay_de_puiSatay de pui din: piept de pui, pudra de coriandru, lemon grass, usturoi, ceapa, ulei, boia iute, pudra de turmeric, sos de soia dulce, sos de stridii si tepuse. Satay sunt frigăruile asiatice, servite deseori cu castraveţi cruzi şi sosuri picante. In mod tradiţional, în loc de ţepuşele metalice sau de bambus, se folosesc nervurile…

Read more »

Frigarui de pui cu sos

Frigarui_de_pui_cu_sosFrigarui de pui cu sos din: piept de pui, boia dulce, curry, ghimbir, ulei de masline, sare, sos de soia, ardei iute, boia dulce, otet balsamic si sare. Ingrediente: 1 piept de pui 1/2 lingurita boia dulce 1/2 lingurita curry 1/2 lingurita ghimbir 1 lingura ulei de masline sare sosul: 5-6 linguri ulei de masline…

Read more »

 

Somon marinat la gratar

Somon_marinat_la_gratarSomon marinat la gratar  din: file de somon, ardei gras, lamaie, capere, salata rucola, patrunjel, sare, piper. Somonul se încadrează în categoria peşte gras. Peştii graşi nu abundă în grăsimi saturate, au volum redus de colesterol şi sunt o bună sursă de acizi graşi omega 3. Peştii graşi constituie o sursă excelentă de proteine şi…

Read more »

Reteta zilei: Pulpa de miel la gratar

Pulpa_de_miel_la_gratarPulpa de miel la gratar din: ceapa, usturoi, frunze de rozmarin, coaja de lamaie, otet de mere, ulei de masline, sare, piper si pulpe de miel.   Ingrediente: 1/2 ceapa 4 catei de usturoi, curatati 2 linguri de frunze de rozmarin proaspat Coaja de la 1 lamaie 1 lingura otet de mere 2 linguri ulei…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.