Frigarui de pui cu sos

Printeaza

Frigarui de pui cu sos din: piept de pui, boia dulce, curry, ghimbir, ulei de masline, sare, sos de soia, ardei iute, boia dulce, otet balsamic si sare.

Ingrediente:Frigarui_de_pui_cu_sos

  • 1 piept de pui
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita curry
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare

sosul:

  • 5-6 linguri ulei de masline
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 ardei iute
  • boia dulce
  • 1 lingurita otet balsamic
  • sare

 

Mod de preparare:

Taiem carnea fasii pe care le infigem pe betisoare. Intr-un bol amestecam condimentele si uleiul de masline. Ungem frigaruile de pui cu pasta obtinuta. Incingem gratarul si le frigem 7-8 minute pe fiecare parte.

Preparam sosul. Tocam ardeiul marunt. Il presaram cu sare si boia dulce. Turnam uleiul, otetul balsamic si sosul de soia. Amestecam foarte bine. Servim frigaruile stropite cu sos.

Frigarui de pui cu sos

Frigarui_de_pui_cu_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.