Iahnie cu cârnati

Printeaza

Iahnie cu cârnati din: fasole boabe, rosii in bulion, ceapa, bulion, ulei, sare, piper si carnati afumati.

Ingrediente:Iahnie_cu_cârnati

  • 400 g fasole boabe
  • 3 rosii in bulion
  • o ceapa mare
  • 3 linguri bulion
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 carnati afumati

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte de pre¬parare, se pune fasolea în apă rece să se înmoaie. A doua zi se scurge foarte bine şi se dă în clocot, în două ape. Intr-o cratiţă cu fund dublu (dacă se poate) se încinge uleiul si se pun ceapa tăiată mărunt si usturoiul. Se adaugă roşiile tăiate mărunt. Se lasă să dea un clocot si apoi se adaugă fasolea umflată.

Se toarnă apă cât să acopere fasolea, se potriveşte de sare si piper şi se pune bulionul. Se acoperă cu un capac si se lasă la fiert la foc mic aproximativ 90 de minute. Se serveşte caldă cu cârnaţi prăjiţi si, eventual, murături.

Iahnie cu cârnati

Iahnie_cu_cârnati

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.