Gulaş cu ardei cayenne

Printeaza

Gulaş cu ardei cayenne din: pulpa de porc, boia dulce, ardei cayenne, rosii in bulion, ceapa alba, ceapa rosie, usturoi, zahar, ulei si sare.

Ingrediente:Gulas_cu_ardei_cayenne

  • 1,5 kg pulpa de porc
  • 2 lingurite cu boia dulce
  • 1 ardei cayenne
  • 150 g rosii in bulion
  • 3 cepe albe
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu zahar
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Incinge 100 ml de ulei, taie carnea în cuburi şi pune-o la prăjit. Când carnea s-a rumenit, scoate-o pe o farfurie.

Curăţă cepele şi toacă-le foarte mărunt. în grăsimea rămasă, căleşte ceapa tocată câteva minute, până ce se aureşte, apoi adaugă boiaua, ardeiul tocat şi căleşte totul.

Completează cu apă, adaugă sare după gust, cuburile de carne şi lasă să fiarbă o jumătate de oră.

Toacă roşiile mărunt sau pasează-lecu un blenderşi adaugă-leîn gulaş, odată cu usturoiul pisat şi zahărul, eventual adaugă puţină apă şi dă totul în câteva clocote.

 

Gulaş cu ardei cayenne

Gulas_cu_ardei_cayenne

Pofta buna!

 

 

 

poate iti place si:

retete

Gulaș Unguresc Traditional cu Cartofi

Gulaș Unguresc Traditional cu Cartofi din: carne de vita, ceapa, usturoi, ulei de floarea soarelui, faina, boia de ardei, cimbru, foi de dafin, supa, cartofi, rosii, sare, piper, smantana, patrunjel. Gulașul unguresc este un fel tradițional de mâncare din bucătăria maghiară și este apreciat în întreaga lume pentru gustul său bogat și aromele îmbietoare. Ingrediente: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

3 comentarii

  1. De unde se cumpara ardeii astia?

  2. Adriana Valentina

    De peste tot, gulasul cu ardei este fabulos

  3. ardei cayenne este foarte iute, nu? deci imi place gulasul 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.