Gratin de cartofi cu bacon şi parmezan

Printeaza

Gratin de cartofi cu bacon şi parmezan

Ingrediente:

  • 4 cartofi mari, fierţi în coajă şi curăţaţi
  • 8 felii de bacon, rumenite
  • o felie groasă de blue cheese
  • 8 lin­guri de parmezan ras
  • sare
  • piper
  • rozmarin uscat

 

Mod de preparare:

Taie cartofii felii groase si aşază jumătate într-o cratiţă sau o tavă mică, unsă cu puţin ulei sau unt. Sărează, pipereiază, presară foarte puţin rozmarin.

Pune dea­supra baconul, apoi restul de felii de cartofi. Acoperă cât maii uniform cu parmezanul şi presară bucăţele de blue cheese. Dă la cuptorul încins până se rumeneşte, apoi serveşte-o fierbinte.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. O sa fac si eu gratinul de cartofi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.