Rozete de cartofi

Printeaza

Rozete de cartofi din: cartofi, oua, smantana, parmezan, boia.
Ingrediente:Rozete de cartofi

  • 4 cartofi potriviti
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri parmezan ras
  • boia

 

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se taie bucatele si se fierb pana ce se inmoaie. Se scurg, se zdrobesc si se amesteca cu galbenusurile si parmezanul ras.

Se pune compozitia intr-un cornet, se spriteaza in forma de rozete pe o tava unsa si se rumeneste 20 de minute in cuptorul incins la 210C.

Se servesc fierbinti, presarati cu boia de ardei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.