Granita de zmeură cu vin spumos

Printeaza

Granita de zmeură cu vin spumos din: zmeura, lichior de zmeura, zahar pudra, vin spumos, frunze de menta.

Ingrediente:Granita_de_zmeura_cu_vin_spumos

  • 200 g zmeura
  • 2 linguri lichior de zmeura
  • 1 lingura zahar pudra
  • 500 ml vin spumos sec
  • cateva frunze de menta pentu decor

 

Mod de preparare:

Speli fructele şi le cureţi de codiţe. Păstrezi câteva fructe pen­tru decor, iar restul le pasezi în blender şi le treci printr-o sită, ca să separi sâmburii. Incălzeşti lichiorul într-un vas, împreună cu zahărul pudră, obţinând astfel un sirop în care încorporezi piureul de zmeură şi vinul spumos.

Torni crema într-un castronel de plastic, înveleşti vasul cu o folie de plastic şi o congelezi timp de 4-5 ore. La interval de 45 de minu­te, scoţi vasul şi amesteci compoziţia. Pui preparatul în pahare pe care le-ai păstrat în fri­gider şi decorezi cu fructe­le de zmeură şi cu frunze de mentă.

Granita de zmeură cu vin spumos

Granita_de_zmeura_cu_vin_spumos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.