Gogoşele de dovlecei

Printeaza

Gogoşele de dovlecei

Ingrediente:Gogosele de dovlecei

  • 3 dovlecei
  • 2 ouă
  • 1 pahar de lapte
  • 3 linguri zahăr
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 1 pliculeţ cu bicarbonat
  • 100 g zahăr pudră
  • 100 g făină
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii, îi dai pe răzătoarea cu ochiuri mari şi-i laşi într-o strecurătoare să se scurgă bine. Baţi ouăle cu zahărul şi zahărul vanilat şi le adaugi peste dovleceii bine scurşi.

Pui şi laptele, un praf de sare, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi făină cât să obţii un aluat ca de chec. lei apoi cu lingura din compoziţia obţinută şi rumeneşti gogoşelele în ulei.

Gogosele de dovlecei1

Nu pui prea multe gogoşele în tigaie pen­tru că mai cresc cât timp se rumenesc. Le scoţi pe un şervet de hârtie ca să absoarbă uleiul şi le pudrezi cu zahăr.

Gogoşele de dovlecei

Gogosele de dovlecei

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.