Gnocchi cu omletă la tigaie

Printeaza

O reteta de gnocchi cu omleta la tigaie din: gnocchi, ceapa, bacon, arpagic, rosie, ulei, oua, sare si piper.

Ingrediente:Gnocchi cu omletă la tigaie

  • 1 pachet de gnocchi
  • 1 ceapă
  • 50 g bacon
  • 1 legătură arpagic
  • 1 roşie
  • 2 linguri ulei
  • 5 ouă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi gnocchi în apă cu sare cca 7 minute con­form instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi scoateţi-i cu o spumieră şi lăsaţi-i să se scurgă. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o cubuleţe. Tăiaţi şunca fâşii. Spălaţi arpagicul şi tăiaţi-l inele.

Pregătiţi roşiile, apoi tăiaţi-le cubuleţe. 2 încingeţi uleiul într-o tigaie mare. Căliţi acolo ceapa şi şunca. Adăugaţi gnocchi şi prăjiţi-i până devin aurii. Bateţi ouăle într-un castron şi condimentaţi-le cu sare şi piper.

Adăugaţi arpagicul, turnaţi-le peste gnocchi, acoperiţi cu un capac şi lăsaţi să se coacă la foc mic cca 15 minute. La final, presăraţi omleta cu roşiile tăiate.

Gnocchi cu omletă la tigaie

Gnocchi cu omletă la tigaie

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.