Garnitura de cartofi cu pesto de năsturel şi nuci

Printeaza

Fierbe 500g de cartofi în apă clocotită, sărată în prealabil, timp de 10-15 minute sau până când devin fragezi. Intre timp, amestecă într-un robot de bucătărie (sau toacă foarte fin) 50g de năsturel, 1 căţel mic de usturoi zdrobit, 20g miez de nuci şi 1 si 1/2 lingură ulei de măsline pentru a prepara un sos pesto.

Dacă e nevoie, adaugă 1-2 linguri de apă pentru a-l face mai puţin dens, apoi asezonează. Scurge cartofii şi, cât sunt încă calzi, transferă-i într-un bol şi zdrobeşte-i uşor cu o furculiţă. Serveşte-i cu pesto şi cu o mână în plus de năsturel.

Garnitura de cartofi cu pesto de năsturel şi nuci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.