Friptura ungureasca cu vinete

Printeaza

Friptura ungureasca cu vinete din: muschi de vaca, ulei, vinete, cartofi, unt, ceapa, boia de ardei, ardei grasi, bulion de rosii si sare.

 

Ingrediente:

  • 800 g muschi de vaca
  • 140 g ulei
  • 2 vinete
  • 1/2 kg cartofi
  • 40 g unt
  • 3 cepe
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 4 ardei grasi
  • 2 linguri bulion de rosii
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curata si se taie muschiul in felii groase. Se presara sare si boia de ardei dulce si se inabusa in ulei, cu ardeii copti, curatati si taiati bucatele si cu bulionul.

Separat se pregatesc rondele de vinete prajite in ulei si cartofi fierti, taiati cuburi mici si amestecati cu unt.

Se asaza pe marginea farfuriei feliile de muschi peste feliile de vinete, iar la mijloc, cartofii.

Se stropeste totul cu sosul de la prajit.

 

Friptura ungureasca cu vinete

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Friptura de porc cu vinete si cartofi

Friptura de porc cu vinete si cartofi

Friptura de porc cu vinete si cartofi din: cartofi, vanata, rozmarin, ulei de masline, sare, piper, cimbru, rosii, nuci. Ingrediente: 600 g cartofi 1 vanata 1 crenguta de rozmarin 5 linguri ulei de masline sare piper 1 lingurita cimbru uscat 2 rosii 1 lingura de nuci taiate   Mod de preparare: Se spala cartofii si […]

 

retete

Mancare de vinete cu ardei copți

Mancare de vinete cu ardei copți din: vinete, ardei capia, ceapa, usturoi, suc de rosii, ulei, frunze de telina, sare, piper. Ingrediente: 2 vinete mari 1 kg ardei capia 3 cepe 1/2 căpățână de usturoi 500 ml suc de roșii sau 1 kg roșii 150 ml Ulei 1 legătură frunze de țelină sare piper negru […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.