Friptură de porc cu sos de muştar şi piure de conopidă

Printeaza

O reteta delicioasa de friptura de porc cu sos de mustar si piure de conopida din: conopida, unt, ulei de masline, lapte, cotlete de porc, mustar de dijon, smantana si spanac.

Ingrediente:Friptură de porc cu sos de muştar şi piure de conopidă

  • 5-1/2 conopida, rupta in buchetele
  • unt
  • ulei de masline
  • lapte
  • 2 cotlete de porc
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 2 linguri de smantana dulce
  • 100 g spanac oparit, pentru servit

 

Mod de preparare:

Se fierbe conopida până se înmoaie, apoi se mixează împreună cu untul şi laptele, până când se face piure. Se încinge uleiul într-o tigaie nonaderentă.

Se prăjesc cotletele de porc pe ambele părţi până când sunt rumene şi făcute în interior.

Se adaugă în tigaie muştarul de Dijon, smântână dulce şi puţină apă şi se amesteca pana se formeaza un sos.

Se serveste friptura de porc alaturi de 100 g spanac oparit si de piureul de conopida.

Friptură de porc cu sos de muştar şi piure de conopidă

Friptură de porc cu sos de muştar şi piure de conopidă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.