Fasole verde cu smantana si unt

Printeaza

Ingrediente:Fasole verde cu smantana si unt

  • 1 kg fasole verde
  • 1 ceaşcă mare de smântână
  • 2 linguri unt
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură făină
  • sare

Mod de preparare:

Se fierbe pe foc iute fasolea, în apă puţină, 1 jumătate de oră, să scadă cât se poate.Se toacă verdeaţa, se freacă cu smântână si făină .

Se toarnă smântână în cratiţă, se dă sare, se acoperă şi se pune în cup­tor încins, să mai scadă.

Când a prins pojghiţă, se ornează cu bucăţele de unt şi se mai lasă în cuptor, să se rumenească.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.