Drob de usturoi şi ceapă verde – usor de preparat

Printeaza

Drob de usturoi şi ceapă verde din: ceapa verde, usturoi, verde, oua, fucat de pui, smantana, sare, piper, busuioc, patrunjel, marar si ulei.

Ingrediente:Drob_de_usturoi_si_ceapa_verde

  • 5 legaturi de ceapa verde
  • 3-4 legaturi de usturoi verde
  • 5 oua
  • 400 g ficat de pui
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • foarte multa verdeata (patrunjel si marar, circa 3 legaturi din fiecare)
  • 50 ml ulei

 

 

Mod de preparare:

Cureţi ficăţeii, îi speli şi îi fierbi în apă sărată. Cureţi ceapa şi usturo­iul, le tai mărunt, apoi le căleşti într-o tigaie cu puţin ulei încins, timp de câteva minute.

Intr-un castron, amesteci ficăţeii tocaţi cu verdeaţa tăiată mărunt, compoziţia călită, 4 ouă, smântână, sarea, piperul şi busuiocul.

Aşezi compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi deasupra ungi totul cu 1 ou bătut. Aşezi câteva rondele de ceapă verde pentru aspect.

Ţii drobul la cuptor, la foc potrivit, timp de 30 de minute.

Drob de usturoi şi ceapă verde

Drob_de_usturoi_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

 

 

 

Drob cu sparanghel

Drob cu sparanghel

Drob cu sparanghel din: pate de porc, oua, sparanghel, ceapa, ardei, unt, verdeata, faina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 600 g pate de ficat de porc 8 ouă 6 fire de sparanghel 2 cepe 1 ardei gras roşu 1 legătură de pătrunjel verde 1 legătură de mărar verde 1 lingură cu unt 1 lingură cu făină […]

Drob cu carne de vita si verdeata

Drob cu carne de vita si verdeata

Drob cu carne de vita si verdeata din: carne de vita, oua, maruntaie de vita, ceapa, sare, piper, busuioc, cimbru si verdeata. Ingrediente: 500 g carne de vita tocata 4 oua + 1 ou pentru uns 1 kg maruntaie de vita amestecate (ficat, plamani, rinichi) 4 cepe mari sare piper busuioc cimbru verdeata tocata (patrunjel, marar) […]

Drob de porc cu ceapa

Drob de porc cu ceapa din: maruntaie de porc, ceafa de porc, oua, ceapa, smantana, unt, paine, ulei, sare, piper. Ingrediente: 3 kg măruntaie de porc (ficat, plămâni, splină, rinichi) 300 g ceafă de porc 2 ouă 3 cepe 2 linguri cu smântână 2 linguri cu unt 2 felii de pâine ulei sare piper   Mod […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.