Dovleac în caramel

Printeaza

Dovleac în caramel din: unt, zahar, pulpa de dovleac, suc de ananas, ananas, felii de lamaie, piscoturi, cereale, frisca.

Ingrediente:Dovleac_în_caramel

  • 70 g unt
  • 3 linguri zahar
  • 300 g pulpa de dovleac
  • 50 ml suc de ananas
  • felii de ananas din comot
  • felii de lamaie

ornat:

  • piscoturi
  • cereale
  • frisca

 

Mod de preparare:

Se topeşte untul într-o crăticioară şi se lasă să se dizolve înăuntru 2 linguri de zahăr. Se adaugă apoi pulpa de dovleac tăiată cuburi şi se prăjeşte puţin.

Se stinge cu suc de ananas. Se adaugă feliile de lămâie şi de ananas şi se fierb până ce se înmoaie.

Se pudrează cu zahăr şi se aşază pe grătarul cuptorului; se lasă să se caramelizeze. Se serveşte cald sau rece, ornat cu biscuiţi, fursecuri, cereale, eventual frişcă bătută.

Dovleac în caramel

Dovleac_în_caramel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.