Desert din branza de vaci cu fructe de padure

Printeaza

Desert din branza de vaci cu fructe de padure

Ingrediente:Desert din branza de vaci cu fructe de padure

  • 250 g brânză de vaci proaspătă
  • 250 g fructe căpşune, vişine, zmeură – (piure)
  • 100-150 g zahăr
  • 200 ml frişcă

 

Mod de preparare:

Freci bine brânza împreună cu fructele până se omogenizează, apoi torni compoziţia în cupe de sticlă pe care le dai la rece pentru 2-3 ore.

Când serveşti, ornezi cu frişcă şi fructe proaspete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.